Tjänster

Vi rekommenderar alla våra kunder att kontakta oss tidigt. För att få bästa slutresultat och kostnadseffektivitet finns vi gärna med redan under planeringsarbetet av trycksaken. Tillsammans spånar vi fram den bästa lösningen som får din trycksak att sticka ut från mängden.

Produkter

Vi erbjuder alla typer av trycksaker du kan tänka dig. Vårt offset- och digitaltryckeri trollar fram det du behöver, från det lilla visitkortet till den gigantiska vepan och allt där emellan. Vi vet att din tid ibland är knapp, därför hjälper vår produktionsbyrå dig att ta fram layout till ditt original. Dessutom kan du få en digital version av trycksaken som demo till kundmötet. Du kan också snabbt och enkelt beställa dina trycksaker i vår webbshop – när som helst. Vi gillar att träffas och dela med oss vad det vi kan. Därför bjuder i regelbundet in till frukostseminarier.

Tips

Känner att du att du inte har full koll på tryckförberedningen så vill vi gärna hjälpa dig. Här hittar du lite kloka saker som är värda att testa. Hör av dig till oss så hjälper vi dig förstås.