Eftertanke före

Vår filosofi för en snygg produkt med bra tryckekonomi är enkel. Görs allt i rätt ordning från början så blir resan lättare och slutresultatet blir dessutom både bättre, snyggare och billigare för dig som kund. Eftertanke före – helt enkelt. Om du är en luttrad originalare kan du leverera ditt tryckoriginal direkt till oss via ”Lämna filer”. Har du inte full koll på tryckförberedning eller inte hinner fixa själv tar vi över där du slutade och hjälper dig hela vägen fram till mål. Oavsett din kunskap vill vi göra din vardag lite enklare och roligare.

Webbshop

Vi har ett av marknadens bästa orderverktyg för marknadsmaterial. Det gör vår webbshop smart, enkel, snabb och säker. Den rymmer mallproduktion av trycksaker, designmoduler, korrektur- och lagerhantering och en hel del annat smått och gott. Du beställer när som helst på dygnet och bestämmer hur, var och till vem trycksaken ska levereras – alla dagar om året. Med en säker orderhistorik, lagerstatus och en väl genomtänkt varukorgsfunktion kommer du att känna dig både snabb och säker.

De stora fördelarna med att använda vår webbshop är att du tjänar både tid och pengar. Med hög säkerhet och egen kontroll kan du snabbt och enkelt beställa nya produkter och göra smidiga repeatordrar. Är du nyfiken på vår webbshop visar vi dig gärna hur du använder den på bästa sätt.

Redo att starta ditt projekt?

  RING OSS 013-31 60 40