Att tänka på

Det enklast sättet att lämna tryckfärdiga original till oss är via ”Lämna filer”. När din kund är nöjd och glad och godkänt ditt original är det bara att du skickar över det till oss. Glöm inte att använda rätt ICC-profil, PDF-inställningar och färgprofil när du exporterar ditt tryckfärdiga original. Har du inte våra profiler installerade hjälper vi dig givetvis igång för ett så optimalt slutresultat som möjligt.

Designhjälp

Vår produktionsbyrå står alltid redo att rädda din dag. Vi tar över dina original där du slutade och hjälper dig med som krävs för att bli klar med projektet. Vi sträcker oss så långt som att vi är experter på att producera till tryckfärdiga original för bästa slutprodukt. Vi sätter och korrekturläser texten och ser till att den får en behaglig och smakfull utformning. En bild säger mer än tusen ord. Vi vet vikten av bildens betydelse och behandlar den där efter. Vi gillar nöjda kunder. Därför erbjuder vi alltid provtryck.

Checklista för digitala dokument

Riktlinjerna har tagits fram för att underlätta för de kunder som tillhandahåller tryckerier med digitalt produktionsunderlag. Målet är att förvissa sig om att materialet håller en standard som gör det möjligt för leverantören att fullgöra prestationen på ett fackmässigt sätt utan störningar.